web analytics

Zlovešča napoved za vikend

Delite:

Nesreče v gorah

Ob 16.04 sta pri vzponu na Malo Mojstrovko, občina Kranjska Gora, omagala tuja planinca. Aktiviran je bil helikopter Slovenske vojske za reševanje v gorah z ekipo GRS na Brniku, ki pa zaradi vetra ni mogel posredovati. Reševalci GRS Kranjska Gora so na klasičen način odšli po planinca.

Nesreče pri športni, rekreativnih in drugih dejavnostih

Ob 13.41 so iz pristajališča za jadralne padalce v Seničnem v občini Tržič obvestili, da pogrešajo padalca. Policijski helikopter je med vožnjo na drugo intervencijo slučajno opazil padalo v drevesih pri Mali Poljani. Reševalci GRS Tržič so s terenskim vozilom odšli po padalca.

Nesreče v cestnem prometu

Včeraj ob 9.07 sta na cesti v Gozd Martuljku v občini Kranjska Gora trčili osebni vozili. Gasilci GARS Jesenice so na vozilih odklopili akumulatorja in počistili cestišče.

Prav tako včeraj, ob 9.29 se je na cesti Kranj–Medvode, v križišču za Žabnico v Kranju zgodila prometa
nesreča med osebnim vozilom in kolesarjem. Posredovali so reševalci NMP in policija.

Ob 14.20 se je na avtocesti Naklo – Podtabor zgodila prometna nesreča dveh osebnih vozil, o čemer smo včeraj že poročali. Pri tem se je eno vozilo prevrnilo. Gasilci GARS Kranj so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč policiji in reševalcem in odklopili akumulatorja.

Naslovna fotografija: KLIK


Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.