web analytics

Z avtom v Savo pri Hrušici

Delite:

Tokratna sobotna redna dnevna doza okvarjenih dvigal prihaja iz Kranja; torej nimamo samo na Jesenicah dvigal v obupnem stanju. Bralcem Jeseničana pa bo verjetno najbolj zanimiva novica o avtu v Savi …

Nesreče v gorah

Ob 16.40 se je pri sestopu pri Češki koči nad Jezerskim oseba poškodovala rebra. Na klasični način so jo v dolino pospremili gorski reševalci GRS Jezersko.

Nesreče na vodi in v vodi

Ob 14.36 je v naselju Ukanc, občina Bohinj, na sredini jezera oseba mahala in klicala na pomoč. Pred prihodom gasilcev PGD Bohinjska Bistrica, Savica–Polje, Bled so nepoškodovano osebo rešili občani s kanujem.

Pogrešane osebe, živali in stvari

Ob 14.15 so v naselju Hrastje, občina Kranj, posredovali gasilci GARS Kranj, PGD Kokrica, Mavčiče, Kranj-Primskovo, potapljači reševalne postaje Kranj ter vodniki reševalnih psov ERP Gorenjska in ZRPS, kjer so policistom nudili pomoč pri iskanju pogrešane osebe.

Nesreče v cestnem prometu

Ob 14.25 je v naselju Hrušica, občina Jesenice, osebno vozilo zapeljalo z vozišča v reko Savo. Gasilci GARS Jesenice so vozilo s pomočjo avto dvigala dvignili nazaj na cesto, preprečili iztekanje motornih tekočin in na vozilu odklopili akumulator.

Nesreče z nevarnimi snovmi

Ob 8.01 so na Škofjeloški cesti v Kranju gasilci GARS Kranj z vpojnim sredstvom posuli razlito nafto po vozišču.

Tehnična in druga pomoč

Ob 19.46 so v objektu v Zoisovi ulici v Kranju gasilci GARS Kranj iz kabine okvarjenega dvigala rešili pet oseb.

Naslovna fotografija: KLIK


Sledite nam in nas všečkajte:
error
Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja