web analytics

Večkratni vlomi na parkirišču šolskega centra

Delite:

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel prijave o naslednjih dogodkih:

– 7 obvestil o prometnih nesrečah s pretežno manjšo materialno škodo;
– 7 kršitev predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 3 v zasebnem prostoru;
– s področja kriminalitete naznanila sumov kaznivih dejanj tatvine in vloma.

Vlome so kranjski kriminalisti obravnavali na parkirišču pri Biotehniškem centru Naklo. Po do sedaj opravljenih aktivnostih je bilo  vlomljeno v 17 vozil. Vlomi so bili izvršeni včeraj, 12. aprila zvečer, predvidoma med 20. in 21. uro. Storilec je vozila v večini primerov  nasilno  odprl  z  naviranjem  vrat, v nekaj primerih tako, da je razbil stekla. V polovici primerov v vozilu ni našel vrednih predmetov, iz ostalih pa je odtujil bančne kartice, osebne in druge listine ter denar. Denar (v osmih primerih) je lastnikom odtujil iz denarnic, ki so jih le-ti v vozilih pustili v bodisi prtljažniku, pod sedeži, na sedežih in/ali v predalih. Z vlomi je storilec povzročil več škode, kot je vrednost odtujenih stvari. V kolikor je kdo v tistem času na območju vlomov (ali v  okolici) zaznal sumljive osebe ali vozila, ga policija naproša, naj podatke sporoči na interventno številko 113, ali pa na anonimni telefon policije 080 1200.

Policisti  so  v  dveh postopkih zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovna postopka.

OPOZORILA: Ceste  so mokre in spolzke. Voznikom priporočamo, naj vozijo previdno. Policija hkrati še vedno svetuje kolesarjem, mopedistom in motoristom, da z udeležbo v prometu počakajo na suhe in bolj ugodne razmere.

Previdno pri gibanju v gorah! Razmere so ponekod v sredogorju, predvsem pa v visokogorju, zaradi aktualnega vremena zelo zahtevne.

Naslovna fotografija: KLIK
Sledite nam in nas všečkajte:
error
Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja