web analytics

V ranem jutru zaplezala v severni steni Triglava

Delite:

Sodeč po poročilu Regijskega centra za obveščanje je bil minuli vikend za gorenjske reševalce relativno miren. Relativno, pravimo …

Nesreče v gorah

V nedeljo ob 4.30 sta se v Slovenski smeri severne stene Triglava, Mojstrana, občina Kranjska Gora, zaplezala dva planinca. Gorski reševalci GRS Mojstrana so ju s pomočjo dežurne ekipe GRS Brnik in helikopterjem SV nepoškodovana prepeljali v dolino.

Nesreče pri športnih, rekreativnih in drugih dejavnostih

Včeraj ob 15.33 si je v Jereki, občina Bohinj, pri soteskanju v kanjonu Jerečice občanka poškodovala nogo. Gorski reševalci GRS Bohinj so jo na kraju oskrbeli in jo s pomočjo nosili prenesli do terenskega vozila, nato pa prepeljali v ZD Bohinj v nadaljnjo oskrbo.

Nesreče v cestnem prometu

Ob 18.09 je v Soteski, občina Bohinj, vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci PGD Bled in Bohinjska Bistrica so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem NMP ter počistili cestišče. Poškodovana je bila ena oseba.

Ob 19.43 je na Hladnikovi ulici v Križah, občina Tržič, osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci GARS Kranj in PGD Bistrica pri Tržiču so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, s tehničnim posegom vozilo dvignili in postavili nazaj na vozišče ter z vpojnim sredstvom očistili vozišče razlitih motornih tekočin. V nesreči udeleženo osebo so reševalci NMP Tržič preventivno prepeljali na pregled v ZD Tržič.

Naslovna fotografija: KLIK


Sledite nam in nas všečkajte:
error
Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja