web analytics

Poročilo regijskega centra za obveščanje

Delite:

Včasih se zdi, da so podatki, ki jih preberete tule, “stari” že en dan. In res je tako. V dobi informacijske tehnologije je 24 ur stara novica v resnici že “starica”. Ampak tako te reči pač delujejo pri nas. Hvaležni smo, da nam pristojne službe enkrat dnevno posredujejo zaznamke o dogajanjih. Roko na srce, “gasilci” to storijo dvakrat dnevno, a vsakič proti večeru tudi pisec teh vrstic nisem več ob računalniku, zato vam tovrstne novice posredujem le zjutraj.

Z regijskega centra za obveščanje so nam posredovali naslednje podatke o dogajanjih na Gorenjskem v minulih 24 urah:

Požari na prometnih sredstvih

Ob 7.53 je na Cesti maršala Tita na Jesenicah na parkirišču zagorelo osebno vozilo. Požar so pogasili gasilci GARS Jesenice.

Tehnična in druga pomoč

Ob 4.20 so na Cesti Borisa Kidriča na Koroški Beli, občina Jesenice, gasilci GARS Jesenice nudili pomoč reševalcem NMP Jesenice pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe.

Nesreče v cestnem prometu

Ob 23.22 se je v Radovni v občini Gorje zgodila prometna nesreča z udeležbo osebnega vozila. Gasilci PGD Bled so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, na vozilu odklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi dveh poškodovanih oseb.

Naslovna fotografija: KLIK
Sledite nam in nas všečkajte:
error
Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja