web analytics

Ogljikov monoksid v osnovni šoli!!!

Delite:

Center za obveščanje Republike Slovenije, Regijski center za obveščanje Kranj, nam je poslal naslednje poročilo o dejavnostih gorenjskih reševalcev v zadnjih 24 urah:

Nesreče v gorah

Ob 10.33 se je na Martuljških slapovih, občina Kranjska Gora, poškodovala planinka. Posredovali so reševalci GRS Kranjska Gora, jo oskrbeli in pripeljali v SB Jesenice.

Ob 12.06 se je na Kofcah, občina Tržič, poškodoval planinec. Na kraju so ga oskrbeli reševalci GRS Tržič. Posadka s helikopterjem SV z dežurno ekipo reševalcev na krovu je poškodovanca prepeljala v SB Jesenice.

Tehnična in druga pomoč

Ob 13.15 so na Cesti maršala Tita na Jesenicah gasilci GARS Jesenice s tehničnim posegom iz kabine okvarjenega dvigala rešili ujeto osebo. Dvigalo so izklopili in obvestili pristojni servis.

Ob 14.21 so na Predilniški cesti v Tržiču gasilci PGD Tržič in GARS Kranj s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo s strehe objekta ter jo predali v oskrbo reševalcem NMP Tržič.

Nesreče v cestnem prometu

Ob 19.37 sta v Podlubniku v Škofji Loki, trčila motorist in osebno vozilo. Gasilci PGD Škofja Loka so kraj dogodka zavarovali, preprečili iztekanje nevarnih snovi in z vpojnimi sredstvi posuli razlite tekočine. V nesreči je bila ena oseba poškodovana.

Požari v objektih

Ob 19.28 so posredovali gasilci GARS Kranj in PGD Podbrezje v naselju Podbrezje, občina Naklo, kjer se je v osnovni šoli Podbrezje aktiviral javljalec ogljikovega monoksida. Gasilci so prostore prezračili, opravili so meritev prisotnosti nevarnega plina. Ugotovljena je napaka na peči, zato so naročili hišniku strokovni pregled peči.

Naslovna fotografija: KLIK


Sledite nam in nas všečkajte:
error
Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja