web analytics

Novo sodelovanje pri obveščanju – Občina jesenice

Delite:

Potem, ko nam je uspelo vzpostaviti stalno obveščanje s strani policije, porodnišnice in uprave za zaščito in reševanje, imamo ustvarjalci in bralci Jeseničana čast, da bomo deležni tudi sprotnih in pomembnih novic v zvezi z delovanjem Občine Jesenice. Današnja – šaljivo obarvana – vest o urniku delovanja Tržnice, je že nakazovala novo sodelovanje.

Ines Dvoršak, svetovalka za odnose z javnostmi in protokol v kabinetu župana, pa nam je tako za prvič posredovala sledeče sporočilo za javnost:

S 1. majem sta se ekipi jeseniškega župana Blaža Račiča uradno pridružila direktor občinske uprave dr. Gregor Hudrič in podžupan Miha Rebolj.
Kopijo celotnega sporočila si lahko ogledate spodaj:Za prijaznost in pripravljenost na sodelovanje se uslužbenkam na Občini Jesenice iskreno zahvaljujemo.


Kar se tiče pa same vsebine, pa: Čas je že bil! In prav čas bo tudi pokazal, ali bo trojica na fotografiji končno spremenila zadeve v mestu na bolje, ali pa bo šlo le še enkrat znova za nov trio adio v nizu ne dovolj dobrih odločitev (volivcev) v zadnjih mandatih.


Kakšen je vaš občutek, dragi bralci? kakšne bodo Jesenice po nekaj letih vladavine trojice na fotografiji?


Na naslovni fotografiji (od leve proti desni): podžupan Miha Rebolj, župan Blaž Račič in direktor občinske uprave dr. Gregor Hudrič.
Sledite nam in nas všečkajte:
error
Delite:

3 thoughts on “Novo sodelovanje pri obveščanju – Občina jesenice

  1. Glede na to, da je župan porabil pet mesecev, da je imenoval podžupana , me malo skrbi kako bo izpolnil obljube, ki jih je dal volivcem. Miha Rebolj je opravljal to delo v prejšnjih dveh mandatih in po volitvah ostal brez dela doma s 80% nadomestila plače, ki jo je prejemal na funkciji. V dobro občanov, bi lahko Miha imenoval vsaj začasno ( če takoj ni bil prepričan v njega) in mu bi bil v pomoč. Navsezadnje menim, da je dobra izbira glede na sestavo Občinskega sveta.
    Triu želim uspešno delo in za začetek, pravočasen prihod v službo. Nekorekten odnos do sodelavcev občinske uprave kažejo s tem, da si vzamejo za pravico, da hodijo na delo kakor se jim zahoče. Če so se odločili, da bodo vodili našo občino, potem naj bodo najprej zahtevni do sebe in šele nato do ostalih. Župan je obljubljal, da bo na razpolago 24. ur na dan!
    Srečno triu!

    1. Hvala za komentar, gospa Pintar. Prav gotovo ste vi tisti, ki dobro poznate razmere na občini in Vaš komentar ima neko težo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja