web analytics

Madžar s tovornim vozilom čez Vršič

Delite:

Policijska uprava Kranj, pregled dogodkov v zadnjih 24 urah – prispelo je:

– 6 obvestil o prometnih nesrečah;
– 2 naznanitvi kršitev predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 3 enake kršitve v zasebnem prostoru;
– policisti so prejeli tudi naznanila sumov kaznivih dejanj tatvine in vloma; le-te uvrščanjo na področje kriminalitete;

Na administrativnem območju Bleda je bila obravnavana nesreča pri delu. Gre za padec v globino  pri opravljanju prostovoljnih del na objektu po udrtju deske starejšega stopnišča.
OPOMBA: O tem smo danes zjutraj že poročali: KLIK

Na območju Vršiča so kranjskogorski policisti včeraj obravnavali madžarskega voznika tovornega vozila, ki je kljub prepovedi poskušal prevoziti Vršič. Za prekršek so mu izrekli globo. Prelaz Vršič je prevozen le za osebna vozila z verigami.

***
Kriminaliteta 

Jeseniški policisti so včeraj obravnavali poskus tatvine orodja iz trgovine. Storilec je dejanje skušal izvršiti tako, da je orodje vrgel čez ograjo. Dejanje osumljenca so opazili zaposleni, osumljeni pa je s kraja dejanja zbežal. Policisti so ga izsledili in ga zdaj obravnavajo zaradi kaznivega dejanja.

V Mošnjah pa je bil obravnavan poskus vloma v osebni  avtomobil.  Storilec je vozilo poskušal nasilno odpreti z nasilnim naviranjem vrat.

***
Kranjski kriminalisti so pri preiskovanju serije vlomov pri enem od osumljencev pridobili fotografije več kosov orodja, za katerega sumijo, da je bilo odtujeno, oziroma pridobljeno s kaznivimi dejanji. Čas odtujitve ni znan. Fotografije so nastale novembra ali decembra 2018, pri čemer so bila kazniva dejanja lahko izvršena tudi že prej. Orodje je običajno odtujeno iz vozil, kleti, garaž in gradbenih zabojnikov.

Fotografije dodajamo spodaj.

Če morebiti kdo od oškodovanih predmete prepozna kot svoje, naj se osebno oglasi na Policijski postaji Kranj.


Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja