web analytics

Lažni alarm v domu starejših občanov na Bokalovi

Delite:

Požari v objektih

Ob 5.52 se je v domu starejših občanov v Ulici Staneta Bokala na Jesenicah sprožil avtomatski javljalnik požara. Gasilci GARS Jesenice so na kraju ugotovili, da požara ni bilo. Pregledali so prostore in resetirali alarmno napravo.

Ob 17.34 je v Podblici, občina Kranj, zagorelo v novogradnji. Gasilci PGD Podblica so požar pogasili in iznesli tleče dele.

Tehnična in druga pomoč

Ob 10.01 sta na ulici Tončka Dežmana v Kranju gasilca GARS Kranj iz okvarjenega dvigala večstanovanjskega objekta rešila ujeti osebi in dvigalo izklopila.

Ob 13.13 so na Hrušici, občina Jesenice, gasilci GARS Jesenice s tehničnim posegom odprli vrata v stanovanja, v katerem so našli mrtvo osebo.

Tokrat pa vam, dragi bralci Jeseničana, kot zanimivost, predstavljamo še eno vestičko iz ljubljanskega administrativnega območja:

Teroristični napadi, demonstracije, množične migracije, vojne

Ob 9.27 je v Studencu v Ljubljani v Psihiatrični kliniki prispela sumljiva pošiljka z belim prahom. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali objekt, evakuirali bolnike, opravili dekontaminacijo in hitri test. O dogodku so bile obveščene pristojne inšpekcije. Po prvi analizi je bilo ugotovljeno, da vsebina ni bila nevarna.

 

Naslovna fotografija: KLIK


Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.