web analytics

…daj nam danes dvigalo naše vsakdanje …

Delite:

Delovne in rudniške nesreče

Ob 6.23 si je v podjetju Acroni, naselje Koroška Bela, občina Jesenice, delavec poškodoval roko. Oskrbeli so ga reševalci NMP Jesenice in ga prepeljali v SB Jesenice.

Nesreče v cestnem prometu

Ob 6.56 so posredovali gasilci PGD Bled in Bohinjska Bistrica na cesti Bled–Bohinj v bližini naselja Nomenj v občini Bohinj, kjer se je zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh vozil. V nesreči so se poškodovale tri osebe. Gasilci so s tehničnim posegom rešili eno osebo iz osebnega vozila in pomagali pri prenosu poškodovanega. Kraj dogodka so zavarovali, posuli iztekle motorne tekočine, očistili cestišče, na vozilih odklopili akumulatorja in nudili
pomoč pri nalaganju poškodovanih vozil.

Požari v objektih

Ob 11.54 je v jeklarni podjetja Acroni na Koroški Beli v občini Jesenice prišlo do požara na livnem stolpu. Prišlo je do vnetja olja-masti. Požar so pogasili zaposleni, gasili GARS Jesenice pa so s termovizijsko kamero pregledali livni stolp.

Tehnična in druga pomoč

Ob 19.29 so na Cesti revolucije na Jesenicah gasilci GARS Jesenice s tehničnim posegom iz okvarjenega dvigala v večstanovanjskem objektu rešili ujeto osebo, dvigalo izklopili in obvestili serviserja.

Naslovna fotografija: KLIK


Sledite nam in nas všečkajte:
error
Delite:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja